Tover je tegeltuin om tot jungle...

Wil jij je saaie tuin vergroenen?

Die tegels en dat (kunst)gras eruit en meer planten erin? Meer groen en koelte? Meer levendigheid en lol?

In januari begint de cursus Van Tegeltuin Naar Jungle, waarmee je stap voor stap leert hoe je dat aanpakt. Budgetvriendelijk, door hergebruik van materialen en het toepassen van natuurlijke materialen. En... véle slimme tips die je tot een trotse tuinbezitter maken.

Begin in januari/februari met deze cursus en zit er in deze zomervakantie al lekker groen bij!

Natuurtuinboekauteur Katja Staring vergroende zelf haar tuin vol bestrating, grind en kunstgras in een half jaar tijd. Daarover schreef ze het boek Van Tegeltuin Naar Jungle, dat begin 2023 in de winkel ligt.

Schrijf je nu in om straks als eerste kennis te maken met deze praktische cursus.

50%
Ja, ik ontvang ook graag de reeks bijbehorende mails met extra informatie over de Tegeltuin. Ik weet dat ik me op elk gewenst moment kan afmelden voor deze mailings.
JA, ik schrijf me vast in!